2012-06-29 08:58:40• hírek • Blikk.hu

Megbukott Vágó műsora

Bukás Vágó István saját fejlesztésű kvízműsora a Story4-en. Egy a cégnél dolgozó Blikk-informátor szerint a csatorna eddigi legdrágább, csaknem százmilliós (több mint 1,5 millió lej) költséggel beharangozott produkciója egyáltalán nem hozta még a minimális nézettségi mutatókat sem.

Vágó István anno az RTL Klubtól is azért távozott, mert a kereskedelmi csatorna nem látott kellő izgalmat a kvízmester által kitalált formátumban, de akkoriban már az általa vezetett Legyen Ön is milliomos! sem volt a nézettebb műsorok között. Vágó átigazolása a TV2-höz sem sült el túl jól. Nem elég, hogy az általa vezetett Párbaj is bukás volt, ez a csatorna sem állt a népszerű kvízmester ötletei mellé. Úgy tudjuk, a Story4 felelőseit is előre figyelmeztették, a Vágó-féle formátumából, az ÁtVágóból szinte teljesen hiányzik a feszültség.

Így is lett, már az első adásoknál látni lehetett, hogy alig 45 ezer ember nézi végig a játékot, s ez kereskedelmi viszonylatban szinte semmit nem ér, hiszen azt jelenti, hogy az éppen tévét néző lakosság alig 2,5%-a volt kíváncsi az egykori legnépszerűbb televíziós új műsorára.

- A baj ma már akkora, hogy a Vágó-műsor - amelyben szerepeltek villámkérdések, barchoba-szerű feladványok és igaz vagy hamis állítások - kudarca miatt az utolsó tartalékait is kénytelen felélni a csatorna - súgta meg az informátor, aki szerint a Story4 nagy őszi tervei is füstbe mehetnek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: